3 dimenziós fóliák - Feszített fólia világítás, lámpa és design

3 dimenziós fóliák - Feszített fólia világítás, lámpa és design

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

3 dimenziós fóliák

Fólia típusok
Feszített 3D fóliák
Alapértelmezésben a fólia feszítését a fal vagy mennyezettel egy  síkban, vagy azzal párhuzamosan végezzük. Ebben az esetben a fóliás  rendszer az épület része, azzal egybeolvad, inkább csak felületében  mutat eltérést. Egy másik irányvonal, amikor a fólia síkja eltér a falak  síkjától. Ilyenkor önálló életre kel, külön elemmé válik.  Belsőépítészeti design szempontból ez az igazi kitörési pont. Szinte  bármit megtehetünk, olyan hatásokat érhetünk el, amivel szinte átfestjük  épületeinket.
Bátorság, kretivitás és tudás jellemzi ezt a vonalat. Az alapok  maradnak, ugyanúgy a külső keretre feszítjük fel a fóliát, de ez a keret  nem sík, hanem térben mozog. Ezt a fólia is igyekszik felvenni, ám  mivel nem csak két keret között feszül az anyag, hanem a fólia is fóliát  húz, érdekesen alakulnak a felületek.
Egy kis játék
Design varázslat
Kezdhetünk egy egyszerű kockával, ahol a sík  fóliánkat felhúzzuk az oldalakra is. Vagy hullámformával, ahol a két  oldalhullám nincs teljesen szinkronban. Formálhatunk hengert két karika  közé. Persze ez sem henger lesz, hanem egy középen meghúzott alakzat.  Készítettünk már hatalmas tölcsért, íves válaszfalat, stb.  Tulajdonképpen a 3D-vel teljesen kinyílnak a lehetőségeink. Hatalmas  egyedi design lámpák jelennek meg a plázákban, vagy óriási fura formák  hatalmas csarnokokban, repülőtereken.

  
Igazi játék és élvezet. Két dolog kell csak hozzá: kreatív tervezés és az anyag ismerete.
Lakásvilágítás. Ideális világítás és design találkozása.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz